Palvelu & Hinnoittelu

Wellbeing Massage

Hieronta auttaa poistamaan lihasten jännitystä ja kireyttä, parantamaan aineenvaihduntaa ja vastustuskykyä, lievittämään jäykkyyttä ja stressiä sekä rentoutumaan kokonaisvaltaisesti ja saavuttamaan hyvän unen.


Pää-hartiahieronta 40min

Hieronta keskittyy pää-, niska- ja hartia-alueelle ja auttaa poistamaan stressiä, pääsärkyä, lihasjännityksiä ja parantamaan unen laatua. Hoito on paitsi tehokas myös rentouttava.

45€

Kasvohieronta 40min

Hieronnalla on merkittäviä positiivisia vaikutuksia ihon hyvinvointiin. Kasvohieronta auttaa muun muassa parantamaan verenkiertoa, vilkastuttamaan aineenvaihduntaa ja vähentämään kasvojen alueen turvotusta sekä nopeuttamaan ihon uudistumista. Säännöllinen kasvohieronta takaa kiinteämmän ja kirkkaamman ihon. 

49€

Pää-selkähieronta 50min/70min

Hieronta sisältää koko selän ja pää-hartiaseudun hierontaa. Hieronnassa keskitytään poistamaan lihaskireyttä ja lihasjännityksiä, lievittämään lihaskipua ja parantamaan verenkiertoa. Hoito on tehokas mutta rentouttava. 

55€/75€

Pää-kasvohieronta 60min/80min

Tämä on pää-hartiahieronnan ja kasvohieronnan yhdistelmä, joka syvähoitaa pään, hartian ja kasvojen aluetta kokovaltaisesti. Hoito on miellyttävä ja rentouttava.

69€/89€

Alaselkä- jalkahieronta 60min 

Hieronta sisältää alaselän ja alaraajojen hierontaa. Se auttaa poistamaan lihasjännityksiä, epämukavuuksia ja kipuja. Hieronnalla voidaan lievittää iskiäiskipuja, lannerangan lihaskireyksiä sekä jalkojen turvotusta ja kipuja.

65€

Jalkahieronta 60min

Jalkapohja kantaa vartalon painoa. On tärkeää saada jalkapohjan lihakset rentoutumaan. Hoidossa jalkapohjia manipuloidaan painelemalla, mikä vaikuttaa koko kehoon. Tämä auttaa poistamaan väsymystä ja stressiä, parantamaan verenkiertoa ja unen laatua. 

65€

Kokovartalon hieronta 60min/90min

Hieronta sisältää ylä- ja alaraajojen hierontaa, joka rentouttaa lihaksia, poistaa väsymystä ja vähentää kireyttä koko vartalossa. 

65€/95€

Spa Massage

Spa-hieronta syvärentouttaa kehoasi ja mieltäsi. Sopii erinomaisesti, jos halua antaa itsellesi hetken aikaa rentoutua ja palautua.

Aromaterapia hieronta 60min/90min

Hoidossa tehdään aromahieronta omavalintaisella eteerisellä öljyllä. Hoito on kokonaisuudessaan hyvin rentouttava.

69€/99€

Kuumakivihieronta 60min/90min

Kuumakivihieronta on täydellinen rentouttava hoito, joka tuo fyysisen ja henkisen harmonian. Hieronta syvärentouttaa lihaksia ja poistaa vartalon kireyttä ja vähentää stressiä. Lämpimät kivet liukuvat koko kehon läpi aromaattisten öijyjen saattelemana, mikä rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti.

69€/99€

Bambu hieronta 60min/90min

Bambulla on upeita merkityksiä perinteisessä itä-Aasiassa kulttuurissa ja se on ollut käytössä tuhansien vuosien ajan luonnollisena hierontavälineenä, koska bambu aktivoi lihaksia, vapauttaa jännitystä ja tasapainottaa kehon tilanteita.  Bambuhieronta on ainutlaatuinen ja miellyttävää. 

69€/99€

Jade-bambu signature  90min /120min

Jade edustaa hienoa, kunnioitettavaa ja ikuinen, bambu symboloi elämän energia, voimaa, pitkäikäisyyttä ja harmoniaa itä-Aasian kulttuurissa. Sekä jadea että bambua on käytetty pitkään hyvinvoinnin edistämiseen. Vanhoina aikoina naiset käyttivät Jadea kasvojen hierontaan kauneuden pitämiseksi ja bambua kehojen jännityksen lievittämiseen. Tässä hoidossa yhdistämme lempeän, silkkisen jadeen ja kiinteän mutta sileän bambun tarjoamaan rentoutumista kehollesi ja mielellesi. Ihana jade-Guasha kasvohieronta sisältyy hintaan, jos valitset 120 minuutin jade-bambuhieronnan.

109€/139€

Japani powertree hieronta 60min/90min

Tässä hieronnassa yhdistyvät ainutlaatuisesti suunniteltu sypressipuinen tikku ja manuaaliset hierontatekniikat, jotka koostuvat lihasten venytyksistä ja akupunktiopaineista. Tämä hoito voi auttaa poistamaan lihasjännitystä, turvotusta ja kiinteämään kehon muodon.

69€/99€

Massage package

Hierontapaketti on erinomainen yhdistelmä rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisuudessa.  

Zen package 90min

Zen hierontapaketti on pää- ja vyöhyketerapia jalkahieronnan yhdistelmä, joka syvärentouttaa raskaita jalkoja, lievittää pään jännitystä ja parantaa unen laatua.

99€

Flow package 90min

Flow-paketti sisältää pään, niskan, hartioiden, selän ja kasvojen hierontaa, mikä lievittää koko ylävartalon kiireyttä ja jännityksiä, rentouttaa ja auttaa poistamaan stressiä.

99€

Jing package 120min

Jing hierontapaketti on pää-, selkä- ja jalkahieronnan yhdistelmä, joka poistaa stressiä, ylläpitää kehon tasapainoa. Hoito alkaa mukavan rentouttavalla jalkakylvyllä ja syvärauhoittaa niin mielen kuin kehon kiireisen arjen keskellä. 

129€

Ritual package 120min/150min

Tämä hoito on päästä varpaisiin, kokovartalo-ja jalkahieronta yhdistelmä. Se tarjoaa rentouttavaa hoitoa väsyneelle kehollesi ja mielellesi. Hoito alkaa mukavan rentouttavalla jalkakylvyllä ja on erinomainen stressin lievittämiseen, unen parantamiseen ja kehon tasapainon ylläpitämiseen. Ihanan miellyttävä guasha kasvohieronta sisältyy 150min hoitoon.

129€/169€

Parihoito 60min-120min

Tule kaverin tai rakkaan kanssa nauttimaan sekä fyysisestä että henkisestä harmoniasta. Tällä hetkellä tarjoamme parhoitoa pääasiassa viikonloppuisin ja myös mahdollisesti arkipäivisin. Ajanvaraus parihoitoon toimii tällä hetkellä soittamalla, viestillä tai sähköpostilla, kysykää hinta suoraan hoitolasta.

Spa package

Spa paketti on ihanteellinen tapa ilahduttaa itseä arjen kiireiden keskellä, hieronnan ja vartalohoidon yhdistelmästä löydä nautinnollisen rentouttava hemmotteluhetki.

Head spa 50min

Head Spa perustuu perinteisen kiinalaisen lääketieteen teoriaan. Pääalueemme on täynnä meridiaaneja ja akupisteitä. Akupisteiden painanta käytämällä Gua Sha -työkaluja ja rauhoittavaa eteerisillä öljyillä auttaa vapauttamaan pään jännitystä ja parantamaan unen laatua. 

59€

Gua sha Lift & Glow kasvohoito 70min

Gua sha on perinteinen hoitomenetelmä, joka vilkastuttaa paikallista  verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Gua sha Lift & Glow kasvohoito alkaa kasvojen puhdistuksella ja kuorinnalla, tämän jälkeen tehdään pitkä miellyttävä Kobido-kasvohieronta myös Gua sha lastalla. Rentouttavat ja kohottavat japanilaiset Kobido-hierontatekniikat lisäävät hoidon elämyksellisyyttä ja tuloksellisuutta. Hieronnan jälkeen levitetään ihotyypille sopiva kasvonamio ja naamion vaikuttaessa tehdään rentouttavaa päähierontaa. Loppussa laitetaan myös kosteuttava seerumi ja voide kasvoille. Koko hoito on ihanasti miellyttävä ja rentouttava, iho näyttää ja tuntuu sileältä, kiinteältä ja kirkkaalta. Välittömästi näkyvät tulokset jo ensimmäisellä hoitokerralla. 

99€

Gua sha selkä-ja kasvohoito 90min

Gua sha selkä-ja kasvohoito on rentouttava ja miellyttävä yhdistelmähoito, johon sisältyy selän kuorinta, selän ja pään hieronta sekä kosteuttava kasvohoito. Virkistävän selän kuorinnan jälkeen seuraa rentouttava, jännittyneitä lihaksia pehmittävä selän hieronta. Selkähoidon jälkeen on kevyen syväkosteuttavan kasvohoito. Hoidon tulos on virkistävä ja rentouttava olo, sopii kaikille ihotyypeille. 

119€

All about sakura 90min/150min

Sakuralla on tärkeä merkitys japanilaisessa kulttuurissa, se symboloi puhtautta, armoa, kauneutta ja onnea. Hoito alkaa jalkakylvyllä, sitten seuraa kokovartalohieronta jade -kivellä ja sakura -vartalokuorinnalla, jonka jälkeen sakura- vartalovoide tekee täydellisen päätöksen hoidolle. Tämä hoito tarjoaa syvää rentoutumista, ihanaa sakuran tuoksua ja vartalon kauneutta. 150 minuutin hoitoon sisältyy myös ihana kasvohoito, joka tekee rituaalista täydellisen.

109€/179€

Balance spa 90min

Balance spa on ainutlaituinen hoito, johon sisälttyy jalkakylpy, bambuvartalohieronta sekä vartalokuorinta ja vartalovoidetta. Hoitotuotteiksi on valittavissa muutama vaihtoehto. Hoito rauhoittaa kehoa ja mieltä, lievittää stressiä, poistaa vartalon väsymystä ja kirkastaa ihoa.

109€

Bali spa massage 90min/120min

Harmoninen Bali spa sisältää jalkakylvyn, perinteisen Balilaisen hieronnan, yrittinyyttihieronnan sekä coconut-vartalonkuorinnan ja vartalovoiteen. Perinteinen Bali spa aktivoi kehon alkuperäisen energian, parantaa tasapainoa ja syväpalauttaa kehonvoimaa rauhallisessa ja nauttittavassa kokonaisuudessa.

109€/139€

Varaa hieronta-aika