Tietoa meistä

Hoitola tarjoaa länsimaista klassista hierontaa ja perinteisiä itä-aasialaisia wellness palveluita sekä hemmottelu spa-hoitoja. Perinteisiin kiinalaisiin wellness hoitoihin kuuluu päähieronta, meridian hieronta, kokovartalohieronta, vyöhyketerapia jalkahieronta ja muita hierontoja. Hemmottelu spa-hoitoihin sisältyy kuumakivihieronta, bambuhieronta, jade-bambuhieronta ja muita rentouttavia hoitoja. Hoito auttaa poistamaan vartalon jännityksiä, väsymystä ja tyhjentämään mielen arjen kiireistä.

Rakastan hieromista ja uskon kosketuksen parantavaan voimaan. Minulla on monta vuotta työkokemusta wellness hoitoijen parissa Suomessa. Pidän ihmisläheisestä työstä ja haluan auttaa muita pitämään huolta hyvinvoinnistaan. 

Itämaisen viisauden mukaan ihminen on kokonaisuus, jossa mieltä ja kehoa ei voida erottaa toisistaan, niinpä hoidossa ei keskitytä vain hoitotekniikkoihin vaan kokonaisvaltaiseen aistikokemukseen. 

Hoidot ovat ammattimaisia ja hellävaraisia, mikä auttaa sinua saavuttamaan syvän rentoutumisen mielessäsi ja kehossasi. Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!

Seuraa meitä somessa: